Актуално предложение

Подтикната от забележката на CrazyShark, че ако си направя facebook и съвсем ще се забравим (в оригинал тук), освен зверските стомашни болки, у мен се роди следната идея – да се опитаме да се събираме поне веднъж месечно, пък било то и без възглавници в ръцете, раниците и по джобовете…

Предполагам, ще трябва да си направим някакво табло за мнения, за да може да определяме денят, който е най-удобен за всички. Предложения?

Друг вариант е създаването на организационен комитет, членовете на който по някакъв друг виртуален или реален начин да сондират мненията на хората относно удобна дата всеки месец. Желаещи?

Advertisements

5 Коментари »

 1. stranger Said:

  АЗ съм навит 😀

 2. crazyshark Said:

  Звучи повече от добре :). Двете идеи, които на мен ми идват на ум са или датата да е една постояна и фиксирана. Пример: всяко 15то число на месеца. Другата е избира се ден от седмицата, примерно четвъртък и след това всеки вотри четвъртък се разбира, че не съществуваме само на снимки и редове текст 🙂

 3. еорг Said:

  всяка събота 18:00 в пицария примавера на попа 🙂

 4. ishi Said:

  Проблемът с фиксираната дата е, че на хората им възникват разни работи, но като цяло може да пробваме с фиксирана дата и място за начало 🙂 Като се замисля за боевете почти винаги успявахме да се съберем, въпреки че не обсъждахме датите.

 5. crazyshark Said:

  Според мен датата може да не е фиксирана. МОже да си е плаваща и определено не трябва да е бъде в дни като, Петък, Събота, Неделя.


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: